Hjelp og støtte

Gratis flyttehjelp når du bestiller webhotell fra Inleed! Klikk her for å lese mer

Våre serverhaller

Datasentrene våre er skreddersydd for å gi deg best mulig drift. Vi eier og driver dem selv, så vi har full kontroll over alle aspekter av databehandlingen din. Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe deg, og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å møte dine behov.

Med sikkerhet og drift i fokus

Her er noen av funksjonene vi tilbyr i datasentrene våre. Som alltid - Hvis du har spørsmål, er det bare å kontakte oss.

 • Ved kalde temperaturer brukes kjøling utenfra for å redusere klimaavtrykket

 • Automatisk brannslokkingssystem

 • Bygget i betong for å maksimere sikkerheten

 • Kun kjøp av grønn strøm

 • UPS og diesel for å håndtere ethvert strømbrudd

 • Vaktvakt 24 timer i døgnet

 • 4 redundante soner for strøm, kjøling og nett

 • Innbruddsalarm direkte koblet til alarmsentral

 • Innstigningssystem med lås

 • Koblet til flere T1-leverandører

 • 24/7 alarm og kameraovervåking

 • Koble tjenestene dine mellom våre forskjellige fysiske lokasjoner

 • Flere fysiske overflødige fiberbaner

 • Tilgang til eksterne hender

Infrastruktur gjennom flere forskjellige lokasjoner

Vi tilbyr IP-overføring med opptil 100 Gbit/s. Mulighet for å koble til fra flere forskjellige fysiske lokasjoner i Sverige, som vises i listen under hvor vi også gir priseksempler. I tillegg til prøveprisen i listen nedenfor, tilbyr vi flere ulike løsninger og er fleksible for å finne den hastigheten og forpliktelsen som passer deg best.

Adresse, Plass

Ovabacksgattu 10, Tällberg

Norra Stationsgatan 61, Stockholm

Renstiernas gata 37, Stockholm

Artillerigatan 60, Stockholm

Esbogatan 11, Kista

Åsgatan 30, Falun

Västkustvägen 50, Varberg

Trädgårdsgatan 4, Hudiksvall

Gasverksgatan 1, Västerås

Förrådsgatan 5, Sundsvall

Nipan 51, Sollefteå

Bâtiment E501, 20-22 rue des Gardinoux, Aubervilliers

For økt pålitelighet og konstant tilkobling

Vi forstår viktigheten av å holde deg online når det virkelig betyr mest. Det er derfor vi har investert mye i å skape en infrastruktur som ikke bare er pålitelig, men også robust nok til å håndtere uventede utfordringer. Vår redundante design er hjertet i datasentrene våre, som sikrer at din digitale tilstedeværelse forblir stabil og sømløs uavhengig av ytre påvirkninger.

Redundansen vår er ikke bare en teknisk løsning; det er vår forsikring om at tjenestene dine vil forbli operative, uansett hva som skjer. Med doble internettforbindelser, soneinndeling, nødstrømforsyning og avanserte brannsikringstiltak kan du være sikker på at din online tilstedeværelse alltid er i trygge hender hos oss.

Soneinndeling og oppetid

Datasentrene våre er delt inn i distinkte soner, der hver sone fungerer som en egen enhet. Skulle noe skje i én sone, for eksempel strømbrudd eller internettbrudd, tar en annen sone umiddelbart over, og sikrer at tjenestene dine fortsetter å fungere uten avbrudd. Dette betyr at selv om en del av vår infrastruktur er berørt, vil det ikke påvirke total tilgjengelighet.

Flere Internett-tilkoblinger

Vi har tatt redundans til neste nivå ved å implementere flere Internett-tilkoblinger fra forskjellige uavhengige operatører. Hvis en forbindelse skulle opphøre av en eller annen grunn, tar en annen automatisk over for å opprettholde en konstant forbindelse. Dette betyr at tjenestene dine aldri vil bli redusert på grunn av et enkelt tilkoblingsavbrudd.

Strømforsyning og nødstrømforsyning

For å håndtere mulige strømbrudd har vi implementert avanserte nødstrømforsyninger. Skulle hovedstrømmen gå, starter våre dieseldrevne enheter automatisk opp og sørger for at serverne og tjenestene dine forblir operative til normal strøm er gjenopprettet. Dette gir deg lengre tid til å håndtere situasjonen uten å oppleve noen tjenesteforringelse.

Brannsikkerhet og automatisk slokking

Vi tar brannsikkerhet svært alvorlig. Datasentrene våre er bygget med brannsikkert materiale, og for å bekjempe mulige branner har vi implementert et avansert brannsikringssystem. Dette systemet kan raskt reagere på brann og slukke automatisk. Denne raske og automatiserte responsen reduserer risikoen for skader og tjenesteforstyrrelser.

Kunnskapsrik og tilgjengelig support - hver dag i uken

Hos Inleed finner du tilgjengelig, rask og kompetent support – alle dager i uken, hele året. Vi er din forlengede arm, alltid klare til å løse problemer eller komme opp med den beste løsningen for deg.

 • Inkludert i alle planer og tjenester

 • Tilgjengelig via e-post, chat og telefon

 • Åpent 08-21 hverdager og 09-21 helger

 • Vi snakker svensk og engelsk

Kontakt oss direkte

Alle priser er eksklusive 25 % mva. Bytt til ink. mva