Hjelp og støtte

Gratis flyttehjelp når du bestiller webhotell fra Inleed! Klikk her for å lese mer

Alltid med kunden i fokus

Inleed tilbyr et bredt spekter av tjenester til uslåelige priser til alle. Vi ønsker at våre kunder skal være fornøyde med tjenestene våre som vi tilbyr og det er en av grunnene til at vi tilbyr våre kunder telefonsupport på daglig basis. Vi tilbyr også e-post og live support via nettsiden for tidene telefonsupport er stengt.

Yelles AB

Inleed er et datterselskap av Yelles AB som jobber med webutvikling og tilbyr programmering, design, annonsering og publisering for ditt nettsted. Yelles har vært på internett siden 2006 og har kunder over hele Sverige.

Vi har en F-skatteseddel.
Organisasjonsnummer: 556931-6788
Adresse Ovabacksgattu 10, 79370 Tällberg

Du føler deg utrolig trygg som kunde...

Inleed er helt enestående sammenlignet med andre lignende selskaper. Her blir du møtt med medmenneskelighet og hyggelige mennesker, ingen kjedelige automatiske firkantsvar. Inleed prøver alltid å hjelpe deg på best mulig måte, uansett hva problemet ditt er. Da er deres tjenester veldig pålitelige og raske, dette kombinert gjør at du føler deg utrolig trygg som kunde. Jeg anbefaler Inleed til alle jeg kjenner, har 10+ nettsider med dem selv og vil fortsette å publisere nettsidene mine med dem. - Ida Lundahl (Webblix)

Karakter 4.9 /5 av 418 anmeldelser

Se flere anmeldelser på Google.com

Vi er Inleed

Her finner du oss som mer enn gjerne hjelper deg når det trengs. Vil du bli en av oss? Skriv ned talentene dine i en e-post til support@inleed.se, så tar vi kontakt.

  • Support er inkludert i alle planer og tjenester

  • Tilgjengelig via e-post, chat og telefon

  • Åpent 08-21 hverdager og 09-21 helger

  • Vi snakker svensk og engelsk

Kontakt oss direkte

Emil

Utvikler

Fredrik

Brukerstøtte

Jens

Utvikler

Katja

Økonomi

Oskari

Brukerstøtte

Philip

Brukerstøtte

Piotr

Nettverksingeniør

Stefan

Brukerstøtte

Subtain

Utvikler

Våre tjenester dekker alle dine behov

Fra webhotell og virtuelle servere til komplette serverdriftsløsninger – vårt utvalg av tjenester er like allsidig som det er robust. Stol på Inleed for en komplett løsning som dekker alle dine teknologibehov.

Webhotell

Inleeds webhotell tilbyr ubegrensede domenenavn og e-postadresser, med DirectAdmin kontrollpanel for maksimal effektivitet. Inkluderer også gratis SSL for din sikkerhet.

Les mer om våre webhotellpakker

Virtuelle servere

Inleed leverer kraftige virtuelle servere, fullpakket med sjenerøse ressurser og kompatibilitet med alle operativsystemer. Vi tilbyr også serveradministrasjon som en tilleggstjeneste.

Les mer om våre virtuelle servere

Dedikerte servere

Når bare de beste vil gjøre det. Med imponerende spesifikasjoner og proprietære ressurser, supplert med serveradministrasjon, er dette den uslåelige løsningen for topp ytelse.

Les mer om våre dedikerte servere

Administrert WordPress

La våre eksperter administrere WordPress-nettstedet ditt. Med optimalisert ytelse, daglige sikkerhetskopier og regelmessige oppdateringer, yter nettstedet ditt alltid på topp.

Les mer om Managed Wordpress

Samlokalisering

Gi rom for fremtidens datahåndtering med vår samlokalisering. Med vår egen dedikerte IP, konstant tilgang til datasenteret vårt og støtte fra eksterne hender, tilbyr vi en uovertruffen løsning for dine behov.

Les mer om samlokalisering

VPN

Beskytt personvernet ditt på nettet med Inleeds VPN. Vi tilbyr en anonym IP-adresse, flerbrukerstøtte og kompatibilitet med alle enheter for robust og allsidig sikkerhet.

Les mer om vår VPN-løsning

Oppbevaring

Sikre dataene dine med Inleeds backup-løsning. Fra 19 SEK/mnd tilbyr vi 100 GB plass, rask overføringshastighet og (S)FTP-tilgang. Dine data er i trygge hender.

Les mer om lagring

Bredbånd

Velg Inleeds bredbånd for en uavhengig og rimelig løsning. Vi tilbyr raskt fiberinternett uten tilkoblingstid i mange bynett. Internett som det skal være!

Les mer om bredbånd via Inleed

Alle priser er eksklusive 25 % mva. Bytt til ink. mva